Waarom een ring met edelstenen kopen?

Ben je ook zo een fan van mooie ringen om je vingers, het liefst met een mooie steen? Dan weet je vast dat er ongelofelijk veel mogelijkheden zijn en waarom zou je kiezen voor echte edelstenen sieraden?

Kies voor 925 sterling zilver of goud Vermeil ring met edelstenen

Soms mag je jezelf best verwennen! En wat mooiers dan een blijvend, duurzaam sieraad waar je over tien jaar nog steeds plezier aan beleeft. Een mooier cadeau bestaat haast niet. Kies daarom voor een sieraad van pure materialen, ga niet voor een ring met edelstenen met een messing basis – want dit zal binnen no time verkleuren en daarbij dikke kans dat hij zal gaan afgeven. Kies daarom voor 925 sterling zilver en voor goud. Puur goud is de meest duurzame, maar ook de meest dure optie; een goed alternatief is daarom de voordeligere variant van verguld zilver. Een basis van 925 sterling zilver met een laag van 18 of 20 karaats goud. Je kunt het beste voor Goud Vermeil kiezen, dit is net iets duurder, maar op deze manier ben je verzekert van een goede laag goud. Goud Vermeil staat namelijk voor een basis van 925 sterling zilver en een minimale 18 karaats goud laag van 2.5 micron. Zo weet je zeker dat je een flink dikke laag goud hebt waardoor je sieraad lang mee zal gaan.

Ring met edelstenen met elk hun unieke kracht

Om het sieraad af te maken zorg je door het toevoegen van een halfedelsteen ook nog is voor een unieke en positieve toevoeging. Géén een ring met edelsteen is hetzelfde en bezit daarnaast tal van mooie, helende energieën. Sta daarom is stil bij wat je op dit moment nodig hebt, qua energie. Waar beweeg je je doorheen en waar kun je wel wat extra’s van gebruiken? Extra positieve energie kunnen we allemaal wel gebruiken toch?

Edelstenen sieraden met Maansteen

Wist je bijvoorbeeld dat de Maansteen staat voor hoop? De maansteen is de ultieme vrouwelijke ring met edelsteen, it brings out the goddess in you! Hij staat namelijk ook voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. De ring met edelsteen sieraden met maansteen versterkt de vrouwelijke eigenschappen. Super om een mooie maansteen ring te dragen die jouw krachten versterken.

Ring met edelsteen en Turquoise

Hou je liever van de prachtige turquoise? Deze steen staat voor evenwicht, hij kan zorgen voor innerlijke rust en werkt ook revitaliserend bij uitputting. Edelstenen sieraden met turquoise werkt inzicht gevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Een turquoise ring bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen en bij het geven aan of krijgen van een lieve vriend zou de turquoise je beschermen tegen negatieve energie en geluk brengen.

Reinigen van je ring met edelsteen sieraden

Edelstenen sieraden hebben elk hun unieke krachten, maar zuigen ook energie op. Belangrijk ze daarom goed te verzorgen en regelmatig te reinigen zodat ze je blijvend kunnen voorzien van hun helende werking. Bewaar je ring met edelsteen sieraden het liefst apart van elkaar, bijvoorbeeld in een apart zakje. Dit voorkomt ook vroegtijdige zilver verkleuring. Poets je sieraden en edelstenen voorzichtig op met een zilverdoek en maak je ring met edelsteen regelmatig schoon met water.

Je kunt je edelstenen sieraden beter niet met stromend water reinigen, maar het veiligste is ze 24 uur in een bakje met aarde te leggen. Om je edelstenen op te laden met positieve energie kun je je edelstenen sieraden het beste achter je raam in het maanlicht leggen. Zo laad je ze makkelijk op en kunnen ze weer een positieve tijd mee.

Natuurlijk zijn er nog veel meer edelstenen die perfect bij je passen, nooit genoeg edelstenen sieraden in ieder geval! Voor elke gemoedstoestand heb jij in ieder geval een perfecte en mooie oplossing!