Bij MKB-Afval.nl een goedkope afvalcontainer huren

Het huren van een afvalcontainer bij een erkende afvalinzamelaar is een goede oplossing voor veel bedrijven. Het is in veel gevallen stukken goedkoper dan het afval laten ophalen door de gemeente. Mkb-afval.nl is zo’n erkende afvalinzamelaar waardoor je je bedrijfsafval kan laten ophalen. Door het afval te laten inzamelen door een erkende afvalinzamelaar ben je als bedrijf de gemeente geen afvalstoffenheffing verschuldigd. Een goedkope afvalcontainer huren is daarom eenvoudig via MKB-Afval.nl.

MKB-afval.nl een erkende afvalinzamelaar

Door je bedrijfsafval te laten ophalen en verwerken door een erkende afvalinzamelaar is het mogelijk om veel geld te besparen. Een goedkope afvalcontainer huren is zeer eenvoudig via de website. Met een paar klikken op de muis heeft u al een afvalcontainer besteld. Wanneer u dit op de website van MKB-afval.nl doet heeft u zelfs binnen 2 werkdagen een nieuwe container bij u op locatie.

Voor verschillende soorten bedrijfsafval is er een afvalcontainer beschikbaar. Er zijn containers voor glasafval. Hier maken veel horecabedrijven gebruik van. Daarnaast zijn er containers voor organisch afval. Dit wordt ook wel groenafval genoemd. Voor papier en karton zijn er ook aparte afvalcontainers beschikbaar. Door deze te huren kan er veel ruimte bespaard worden in de restafvalcontainer. In de restafvalcontainer wordt het afval gegooid wat normaliter in de prullenbak wordt gegooid. Dit afval is niet recyclebaar en wordt verbrand in de verbrandingsoven. Hiermee wordt duurzame energie opgewekt.

Een goedkope afvalcontainer huren voor verschillende soorten afval.

Door voor verschillende soorten afval containers te huren kan er bespaard worden op de kosten. Papiercontainers en glascontainers zijn bijvoorbeeld goedkoper om te huren dan de restafvalcontainer. Door deze te huren kan ruimte bespaard worden in de restafvalcontainer.

Naast het financiële voordeel is het ook veel beter voor het milieu om het afval te scheiden. Glasafval is 100% en oneindig recyclebaar. Het is daarmee ook de belangrijkste grondstof voor nieuw glas. Papier en karton is ook zeer goed her te gebruiken. Hiervoor is het van belang dat het papier en karton van de restafvalstroom wordt gescheiden.

Frequentie van legen en formaat containers

De frequentie waarmee de containers worden geleegd is flexibel aan te passen op de website mocht blijken dat het niet helemaal aansluit bij uw bedrijfsvoering. De frequentie waaruit gekozen kan worden is van 2 keer per week tot 1 keer in de 4 weken. Daarnaast zijn er ook verschillende formaten containers beschikbaar. De inhoud van de containers loopt van 240 liter tot 1700 liter. De containers tot 600 liter passen door een normale binnendeur en kunnen daarom eenvoudig binnen worden geplaatst.