Uw dromen in een hoger level in een hoogslaper

Er zijn vele hoogslapers en er zal altijd een hoogslaper zijn die bij u past. Verward een hoogslaper niet met een stapelbed, dit zijn twee verschillende dingen. Een stapelbed bestaat u 2 of meerdere bedden boven elkaar. Een hoogslaper heeft één bed dat zich hoger bevindt dan een normaal bed en meestal heeft het een trappetje om in bed te komen.

Een hoogslaper is er zowel voor kinderen als voor volwassenen. Met een hoog bed kunt u alle kanten op als we het hebben over het ontwerp. Zo kan een hoog bed omgevormd worden tot een prinsessenkasteel of een boomhut. En met de toevoeging van een glijbaan heeft u meteen een binnen speeltuin voor uw kind.

Waarom een hoogslaper

Nu zult u wel denken waarom zou ik voor een hoogslaper kiezen? Ten eerste, het benut de ruimte optimaal. Mocht u een kleine kamer hebben waar een bed komt te staan dan is een hoog bed ideaal. Een hoog bed heeft namelijk erg veel ruimte onder het bed om andere dingen neer te zetten.

Voor kinderen zou het ideaal zijn om onder een hoog bed een kast te hebben voor al het speelgoed. Wat u ook kan doen is door onder het bed niets neer te zetten, op deze manier heeft uw kind meer ruimte om te spelen en te bewegen.

Voor tieners en studenten is het de ideale uitkomst om er een bureau onder te plaatsen. Vooral in de kleine studentenkamers kan het soms erg fijn zijn om nog een beetje ruimte te hebben. Het scheelt enorm veel ruimte en de kamer lijkt meteen een stuk groter.

Mocht u een erg klein huisje hebben, met slechts alleen een begaande grond, maar wel een schuin lopend dak. Dan kan u ook overwegen om voor een klein gedeelte een tweede verdieping te maken, waar dan alleen plek is voor een dik matras. Ook dit wordt tot een hoogslaper beschouwt. Op deze manier heeft u een klein huisje met “meer” ruimte. Mocht u dan bezoek krijgen, dan ziet men niet meteen uw bed maar een gewone woonruimte.

Een hoogslaper voor veel plezier

Een ander prachtig bijkomend voordeel van een hoogslaper is het volgende: het brengt het bouwen van een hut met lakens naar een hoger (en makkelijker) level. Zonder dat u nadat u het gebouwd heeft, het moet afbreken omdat u gaat slapen. U kan het laten staan tot wanneer u wilt, want het bevindt zich onder uw bed, en niets is beter dan een hut van lakens onder het bed. En dit is niet alleen leuk voor kleine kinderen, nee ook voor tieners, studenten en volwassenen is dit ideaal. Want zeg nou zelf, wat is nou niet beter dan een film kijken in uw zelf gebouwde hut van lakens?