Je eigen huis snel verkopen

Wilt u uw huis snel verkopen omdat u al het gedoe rond de verkoop van u huis zat bent. Elke keer als er kijkers komen moet u het huis schoonmaken en vaak zijn het vooral nieuwsgierige mensen. Ondanks dat de economie groeit is het voor veel personen lastig om hun financiering rond te krijgen voor de aankoop van een huis. Daarnaast kost de verkoop van je huis via een makelaar veel tijd en geld. Makelaar rekenen courtage en advertentiekosten die de verkoop van je huis erg kostbaar maken. Om deze kosten te voorkomen kun je ook je huis snel verkopen via een vastgoedmakelaar.

huis snel verkopen

Voordelen van je huis snel verkopen

Het grootste voordeel van je huis snel verkopen aan een partij is dat je geen last hebt van de extra kosten die een makelaar met zich mee brengt. Een makelaar rekent courage-, advies en advertentiekosten. Deze kosten maakt u al voordat uw huis verkocht is. Daarnaast heeft u te maken met kijkers die soms alleen maar nieuwsgierig zijn. U heeft deze kosten niet als u uw huis direct verkoopt aan een opkoper. Het voordeel van uw huis snel verkopen aan een vastgoedmakelaar is dat u meteen u geld heeft. Binnen een week ontvangt u een bod zonder voorbehoud van financiering. Daarnaast is de prijs vaak mark conform. Een andere voordeel is dat u op deze manier uw huis snel kan verkopen waardoor u niet met twee hypotheken zit als u al een nieuw huis heeft gekocht. Daarnaast kunt u ook nog vaak in uw huis blijven wonen als u deze verkocht heeft aan een vastgoedmakelaar. Of u kunt u huis voor een gedeelte verkopen.

Kortom u huis snel verkopen doet u via een aankoopmakelaar, dit scheelt een hoop kosten en daarnaast scheelt het u een hoop tijd en gedoe met de verkoop van uw huis.