Gents: het nieuwe pakkenmerk voor elke gelegenheid

Als je op zoek bent naar een mooi nieuw pak of onderdeel van een pak voor een special gelegenheid, is Gents de place to be! Bij Gents wordt super kwaliteit gecombineerd met de stijlen van het moment maar ook mogelijkheid tot creatief combineren. En dat allemaal voor redelijke prijzen.

Gents heeft pakken voor de moderne man

De pakken mode is de laatste jaren erg aan het veranderen. Er is namelijk steeds meer ruimte voor creativiteit. Eerst was die pakken etiquette erg belangrijk en traditioneel. Er waren maar een aantal kleuren mogelijk, en iets anders was zelfs niet eens verkrijgbaar ook al wilde je het wel. Maar er zijn steeds meer geaccepteerde kleuren en combinaties mogelijk. Zo kun je je nette pak combineren met een leuk kleurelement in je das om het wat op te fleuren. Wat het de laatste tijd ook goed doet is het dragen van gekke kleurrijke sokken onder een net pak. Een fatsoenlijk pak met verrassende kleurelementen, zodat je het pak ook voor nette gelegenheden kunt gebruiken maar met je eigen twist op het werk kunt verschijnen.

Gents heeft prachtige pakken, colberts, smokings en zelfs rokkostuums in verschillende prijscategorie├źn. Dus of het nou is voor een bruiloft, een begrafenis, een gala of je dagelijkse outfit naar het kantoor – Gents heeft het allemaal! Aan deze mooie basispakken kun je je eigen draai geven door middel van leuke kleurrijke details. Gents heeft namelijk ook schoenen, strikken, stropdassen, pochets en manchetknopen in allerlei leuke bonte kleuren. Zo kun je je outfit opfrissen en steeds afwisselen zonder dat het al te out there is, en kun je hetzelfde pak met een zwarte das en schoenen gewoon dragen naar deftige gelegenheden.

Gents is makkelijk online te bestellen!

Gents heeft meer dan 20 winkels door het hele land. Maar soms is het nou eenmaal handiger om rustig door het assortiment te neuzen en de juiste fit en prijs voor jouw stijl en gelegenheid te vinden vanuit het comfort van je eigen bureaustoel. Als je bij Gents voor 12 uur besteld heb je de bestelling meestal de volgende dag nog in huis. Als je dus spontaan mee gaat naar een gala of deftig feestje en nog geen geschikt pak had hoef je niet te treuren dat je deze niet op tijd meer vindt! Als je niet zeker bent van je maat kun je gewoon meerdere maat opties bestellen, en de gene die niet paste gratis bij een van de Gents winkels terugbrengen. Met meer dan 20 winkels door het hele land zit er altijd wel een bij u in de buurt!